Contact

Hair & Feathers
Van den Hautelei 2
2100 Deurne (Antwerpen)
03 500 08 43
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 9u30 – 14u00
Woensdag : 9u00 – 18u00
Donderdag : Op afspraak
Vrijdag : Op afspraak
Zaterdag : Op afspraak
Zondag : Gesloten

Uw hairstylist weet raad met uw haar

Als ervaren haarverzorgster en hairstylist in Deurne ontvang ik u graag in mijn kapsalon Hair & Feathers voor een deugddoende knipbeurt. Dankzij mijn goede opleiding en brede ervaring, opgedaan bij gerenommeerde collega’s, leerde ik de verfijnde technieken van haarverzorging aan om u te verwennen.

Technieken

Met het toepassen van de juiste technieken en kwaliteitsvolle producten blijft uw haar zijn natuurlijke kleur en glans behouden. Elke klant zijn haar en hoofdhuid zijn anders. Daarom bepaal ik als hairstylist bij de eerste kennismaking met u de huidgevoeligheid om het correcte product te kiezen. Zo leg ik zowel dameskapsels als herenkapsels in de juiste plooi.

Eerlijke prijs

U mag er zeker van zijn dat alle haarproducten in mijn gamma zorgvuldig zijn uitgekozen. Voor elk haartype en elke wortelgroei beschik ik over een passend product. Zo werk ik bijvoorbeeld met de producten van het merk Schwarzkopf. Het is samen met deze vakkennis en eerlijke prijsstelling dat ik u volgende keer opnieuw mag ontvangen in Deurne.

Contact

Telefoneer vandaag nog voor een afspraak om van een zalige haarverzorging te genieten.

Contact

Hair & Feathers
Contacteer ons!
03 500 08 43